Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić Dr Raketić

Dr Raketić

Pedijatrijska ordinacija
Banjički venac 28, Beograd

U pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” za vaše najmilije možete dobiti vrhunsku uslugu u najkraćem roku i u prijatnom ambijentu.

Osnovni cilj rada ordinacije je prevencija, tako da se sprovode sve vrste vakcinacija najkvalitetnijim vakcinama svetskih proizvođača. Savetujemo da se jednom godišnje uradi sistematski pregled, koji uključuje više specijalističkih pregleda u odnosu na uzrast deteta.

Info

Tel: +38111 367 48 14
Mob: +38164 11 72 741
Web: www.dr-raketic.rs

Radno vreme:

Radnim danima: 08 - 20h
Subotom:  09 - 14h
Nedeljom: 12 - 14h

U slučaju akutno bolesnog deteta, pored pedijatrijskog pregleda je moguće uraditi brze laboratorijske analize, kao što su: kompletna krvna slika, CRP ili sediment urina. Na taj način se za nekoliko minuta postavlja dijagnoza bolesti i sprovodi adekvatno lečenje prema savremenim protokolima. Pored toga, postoji mogućnost uzimanja uzoraka krvi za biohemijske i druge analize, urina za urinokulturu, stolice i različitih vrsta briseva. U slučaju kompleksnih medicinskih problema, moguće je formiranje tima sastavljenog od najboljih eksperata za određenu bolest.

U pedijatrijskoj ordinaciji “Dr Raketić” deca se osećaju prijatno, opušteno i zaštićeno, a roditelji zaboravljaju na brigu o detetovom zdravlju.

Ordinaciju vodi Doc Dr sci med Nevenka Raketić Specijalista pedijatrije i imunologije.

Ordinacija ima veliki broj konsultanata iz različitih oblasti:

Pulmologija / Alergologija
Nefrologija
Hematologija
Neonatologija
Neurologija
Gastroenterologija
Opšta pedijatrija
Fizikalna medicina
Hirurgija
ORL ( uvo, grlo, nos)
Psihologija / Psihijatrija
Logopedija
Radiologija
Dermatologija
Oftalmologija
Stomatologija
Endokrinologija
Defektologija
Nutricionista

 

   Vakcine nisu štetne

    Imunitet kod dece

    Uvođenje čvrste hrane

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Grad Beograd
Oblast Alergologija, Defektologija, Dermatologija, Endokrinologija, Gastroenterologija, Hematologija, Hirurgija, Neurologija, Nutricionisti, Oftalmologija, Otorinolaringologija, Pedijatrija, Pulmologija, Radiologija, Stomatologija