Sport i rekreacija

Odvojite 5 minuta svaki dan: Efektni trening za savršeno telo! (VIDEO)
Sport i rekreacija
Trik je u kombinaciji kardio vežbi i vežbi za zatezanje stomačnih mišića
Detaljnije
Snouborderka Nina Micić održala olimpijski čas u Ćupriji
Sport i rekreacija
Na centralnom gradskom trgu u Ćupriji je održan „Olimpijski čas“, a sa osnovcima se družila Nina Micić, snouborderka koja se takmičila na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.
Detaljnije
Kada je pre četiri godine počela da snima rijaliti "Džordi Šor", Britanka Šarlot Krozbi je nabacila 19 kilograma i počela da nosi garderobu veću za četiri broja. Onda je rešila da nešto promeni. Rezultat je neverovatan.
Detaljnije
Želite seksi butine i zategnutu guzu bez mnogo muke? Ove tri lagane vežbe su prava stvar za vas! (VIDEO)
Sport i rekreacija
Leto je sve bliže, a sigurno sa strepnjom iščekujete trenutak kada ćete prvi put obući šortsić ili suknjicu na gole noge. Ali, nema razloga za to!
Detaljnije
Ako pokušavate da izgubite težinu, verovatno jedete više povrća, izbacite šećer i pijete mnogo vode. Ali u nekom trenutku težina se vrati i osećate se kao da ste udarili u zid. Gde je sve krenulo naopako?
Detaljnije
Vežbanje u paru dobro je za vezu
Sport i rekreacija
Tako ćete provesti i više vremena zajedno - a u ovo ludo doba nije retkost da se parovi vide tek uveče, umorni, pod stresom i neraspoloženi
Detaljnije
Studije su pokazale da osobe u dobroj fizičkoj kondiciji imaju dva puta manji rizik od pojave srčanih bolesti čak i kada imaju hipertenziju ili dijabetes
Detaljnije
Za samo 5 minuta pravilno oblikujte telo: Ne radite vežbe napamet! (VIDEO)
Sport i rekreacija
Onih dana kada nemate vremena za teretanu ili jogu, isprobajte petominutni trening koji pokreće i zateže sve mišiće u vašem telu
Detaljnije
Deci do 12 godina besplatan boravak i ski oprema
Sport i rekreacija
MK Mauntin rezort (Mountain Resort) je povodom Uskrsa obezbedio besplatan boravak deci do 12 godina u najvećem hotelskom kompleksu na Kopaoniku, uz besplatno korišćenje ski opreme.
Detaljnije