Ostale aktivnosti

«KOŽA PAMTI» na Štrandu
Aktivnosti
Akcija „Koža pamti” održana je na glavnom platou Štranda. Specijalista dermatovenerolog, dr Jadranka Janković svim zainteresovanim građanima pregledala je mladeže I davala savete u vezi sa zaštitom kože. Kroz akciju je prošlo preko 120 ljudi.
Detaljnije
EKIPE PRIBLIŽIMO SE PACIJENTIMA U GORNJEM KOMRENU I ČAMURLIJI
Aktivnosti
Dom zdravlja Niš «Kuća dobrog zdravlja» nastavlja sa akcijom na seoskom području u selima koja nemaju ambulantu u okviru akcije ”Približimo se pacijentima”.
Detaljnije
Sastanak predstavnika komora zdravstvenih radnika u Ministarstvu
Obaveštenja
Na sastanku je razgovarano o predlogu izmena i dopuna Pravilnika o bližim uslovima za sprovođenje KE za zdravstvene radnike i zdravstvene saradnike i Pravilnika o bližim uslovima za izdavanje, obnavljanje ili oduzimanje licence članovima komora zdravstvenih radnika, koje donosi ministar zdravlja.
Detaljnije
Obeležen Dan sanitetske službe
Aktivnosti
U amfiteatru Vojnomedicinske akademije juče je obeležen Dan sanitetske službe. Skupu su prisustvovali ministri odbrane i zdravstva Bratislav Gašić i Zlatibor Lončar i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Ljubiša Diković, sa saradnicima, zaposleni u vojnom zdravstvu i gosti.
Detaljnije
UPRKOS VRELINI EKIPE “PRIBLIŽIMO SE PACIJENTIMA“ U DONJEM KOMRENU
Aktivnosti
I pored ekstremno visokih temperatura Dom zdravlja Niš «Kuća dobrog zdravlja» nastavlja sa akcijom na seoskom području u selima koja nemaju ambulantu u okviru akcije ”Približimo se pacijentima”.
Detaljnije
Dom zdravlja Niš
Aktivnosti
U toku ponovljene akcije Centra za preventivne zdravstvene usluge Doma zdravlja Niš u Narodnom muzeju dana 23.07.2015. godine ukupno je pregledano oko 20 osoba. 
Detaljnije
«KOŽA PAMTI» na Štrandu
Aktivnosti
Akcija „Koža pamti” održana je na glavnom platou Štranda. Specijalista dermatovenerolog, dr Jadranka Janković svim zainteresovanim građanima pregledala je mladeže I davala savete u vezi sa zaštitom kože. Kroz akciju je prošlo oko 300 ljudi.
Detaljnije
Donacija Rotari kluba Ćuprija – Morava ćuprijskoj Opštoj bolnici
Aktivnosti
Članovi Rotari kluba Ćuprija-Morava dodelili su dečjem odeljenju ćuprijske Opšte bolnice donaciju u vidu medicinskih aparata potrebnih bolničkoj pedijatriji.
Detaljnije
Opšta bolnica Valjevo
Aktivnosti
Proteklog vikenda, 18. jula na Mravinjcima je održana tradicionalna velika akcija dobrovoljnog davanja krvi u saradnji Crvenog krsta Valjevo i službe Transfuzije Opšte bolnice.
Detaljnije