Najava događaja

PODRŠKA ZA USPEŠNO RODITELJSTVO
Porodica
Dom zdravlja Niš se priključuje obeležavanju Svetske nedelje dojenja. U petak 07.08.2015. godine u parku «Čair», ispred Kulturnog centra, u peiodu od 18.00 do 20.00 sati, Razvojno savetovalište i Služba polivalentne patronaže organizuju edukativni skup.
Detaljnije
Dom zdravlja Niš: ČETVRTI BAZAR ZDRAVLJA – 2015
Najava događaja
U subotu 01.08.2015. godine od 10 – 12 časova na glavnom šetalištu u Niškoj Banji, Dom zdravlja Niš u saradnji sa GO Niška Banja, organizuje četvrti ovogodišnji Bazar zdravlja. Ovom prilikom građani će moći da provere svoje zdravlje besplatno i na licu mesta.
Detaljnije
DOM ZDRAVLJA NIŠ - PROVERITE DA LI STE ZDRAVI
Najava događaja
Dana 09.07.2015.godine u periodu od 08.30 do 11.30 sati ispred hipermarketa ,,Roda centra,, u Nišu, Dom zdravlja Niš organizuje još jednu u nizu akciju preventivnog karaktera.
Detaljnije
Festival posvećen legalizaciji kanabisa
Najava događaja
Festival posvećen legalizaciji kanabisa pod nazivom "Jedna biljka, mnogo dobrih stvari", biće održan danas kada će o korisnim aspektima konoplje-kanabisa govoriti stručnjaci i poznate ličnosti, najavili su organizatori.
Detaljnije
Festival urbanog biciklizma danas u Beogradu
Najava događaja
Treći beogradski festival urbanog biciklizma "Beograd Velograd" održače se danas od 16.00i pod sloganom "Svako je biciklista", najavili su organizatori
Detaljnije
Dom zdravlja Niš
Aktivnosti
U subotu 04.07.2015. godine od 10 – 12 časova u niškoj «Tvrđavi» ispred «Paviljona Tvrđava», Dom zdravlja Niš u saradnji sa GO Crveni krst, organizuje treći ovogodišnji Bazar zdravlja. Ovom prilikom građani će moći da provere svoje zdravlje besplatno i na licu mesta.
Detaljnije
Simpozijum o kompleksnim perkutanim intervencijama na račvama koronarnih arterija
Najava događaja
U petak 3. jula u Svečanoj sali, Srpske akademije nauka i umetnosti od 9-13 časova održaće se simpozijum o kompleksnim perkutanim intervencijama na račvama koronarnih arterija pod nazivom
Detaljnije
„Zdravstvena nega bolesnika obolelog od tuberkuloze sa hemoptizijama“
Najava događaja
Udruženje medicinskih sestara i tehničara KCS „Sestrinstvo“ organizuje stručni sastanak u trajanju od 1h na temu „Zdravstvena nega bolesnika obolelog od tuberkuloze sa hemoptizijama“.
Detaljnije
„Sestrinske aktivnosti kod primene V.A.C. terapije“
Najava događaja
Klinika za digestivnu hirurgiju KCS – I hirurška organizuje stručni sastanak u trajanju od 1h na temu „Sestrinske aktivnosti kod primene V.A.C. terapije“.
Detaljnije