Loša ishrana

Uzrok raka otkrio još 1923., zaštita od te fatalne bolesti vrlo je jednostavna…
Info
Godine 1931. njemački znanstvenik Otto Heinrich Warburg (1883.-1970.) primio je Nobelovu nagradu za pronalazak osnovnog uzroka raka. Dr. Warburg je otkrio da je rak rezultat anti-fiziološkog načina života.
Detaljnije
Depresija zbog belog hleba
Loša ishrana
Prilikom konzumiranja ugljenih hidrata, nivo šećera u krvi raste, a telo na to odgovara lučenjem hormona kako bi se uspostavila ravnoteža
Detaljnije
Evo zašto NIKAD ne bi trebalo da pijete kafu rano ujutru
Loša ishrana
Ukoliko ste ranoranilac to govori da imate zdrav ritam – odlazite na spavanje ranije, jedete više obroka na vreme, nemate čestih promena u raspoloženja. Ali isto tako istraživanja su pokazala da većina ranoranilaca i ljubitelja kafe voli da u njoj uživa između 8 i 9 sati ujutru što nije dobro
Detaljnije
Ni slučajno ne kuvajte ovim uljima: Moguć nastanak teških bolesti!
Hrana i zdravlje
Za termičku pripremu hrane najsigurnije je koristiti masnoće u kojima prevladavaju stabilne zasićene masne kiseline
Detaljnije
OPREZ: Mislite da koristite začin, ali u pitanju je OTROV
Hrana i zdravlje
Suva mešavina začina se nalazi na polici većine domaćica, ali retko ko zna da su ove teglice zapravo pune otrova. Dovoljno je samo da pročitate sastav pa da vam bude jasno da je sadržaj ovih mešavina poguban po organizam.
Detaljnije
Za i protiv: Koliko je zaista zdravo riblje meso?
Hrana i zdravlje
Iako nutricionisti ističu da ova namirnica mora da se nađe na meniju bar tri puta nedeljno, treba imati na umu da neke vrste, ali i načini pripreme, mogu biti štetni po zdravlje.  
Detaljnije