Blog

Trudnice sve češće biraju carski rez!
Aktuelnosti
U poslednje vreme akušeri obavljaju toliko carskih rezova da se maltene može proglasiti “epidemija” ove procedure
Detaljnije
Uvođenje čvrste hrane
Blog
U uzrastu između četvrtog i šestog meseca počinje uvođenje čvrste hrane, pre svega zbog toga što majčino mleko do tada zadovoljava nutritivne potrebe deteta, a pored toga digestivni sistem bebe je u fazi razvoja, pa je varenje čvrste hrane do tada otežano.
Detaljnije
Hemijski piling lica
Blog
Hemijski piling lica je terapijska procedura sa veoma širokom paletom indikacija. Danas primenjivani agensi su voćne kiseline, TCA i retinol(fenoli su izbačeni zbog rizika za stvaranje pigmentacija).
Detaljnije
Korekcija bora i oblikovanje usana
Blog
Korekcija bora i oblikovanje usana: radi se o ubacivanju gela hijaluronske kiseline, injekcionom metodom u različite slojeve kože, bilo radi esetske korekcije ili pak popunjavanja prirodno nastalih bora. 
Detaljnije
Da li je Silhouette Soft novi Botox?
Blog
Da li je Silhouette Soft novi hit? Lekar Sindi Kraford je jedan od pionira koji koristi novu anti-aging proceduru sa resorptivnim nitima za borbu protiv bora.
Detaljnije
Terapija matičnim ćelijama
Blog
Sve o terapiji maticnim celijama objasnjava Dr Grozdana Petrovic, dermatolog-venerolog - ordinacije Derma sana.
Detaljnije
Imunitet kod dece
Blog
Imunosistem kod dece nije dovoljno razvijen, pa se virusi i bakterije prosto lepe za njih. Kako ih sprečiti i ojačati imunitet kod najmlađih, savetuje dr Nevenka Raketić, pedijatar imunolog.
Detaljnije
Vakcine nisu štetne
Bebe
Vakcinacija je jedno od najvećih otkrića u dvadesetom veku, koje je uticalo na zdravlje cele populacije.
Detaljnije
Izbeljivanje zuba
Blog
U 21. veku estetika postaje imperativ u raznim oblastima života, pa i u stomatologiji. Pored restauracije zuba kompozitnim ispunima jedna od najčešćih estetskih intervencija je izbeljivanje zuba.
Detaljnije