Da li je Silhouette Soft novi hit? Lekar Sindi Kraford je jedan od pionira koji koristi novu anti-aging proceduru sa resorptivnim nitima za borbu protiv bora.

  • Ova procedura u Engleskoj košta 1200 funti.
  • Reklamira se kao tridesetominutni tretman koji traje do 18 meseci.
  • Niti su sačinjene od polilaktične kiseline koja deluje na duboke slojeve kože
  • Stimuliše produkciju sopstvenog kolagena

Novi Botox? Dr Žan Lui Seba, poznati doktor iz Harley ulice, tvrdi da je ovaj tretman "važan koliko i Botox pre sedam godina".Kada je po prvi put obznanjena činjenica da su žene plaćale da im se toksin ubrizga u lice, sa namerom da zauzdaju proces starenja, čulo se negodovanje javnosti. To je bilo pre više od dve decenije, a čak i kada je 2002. godine, kozmetski Botox dobio zvanično odobrenje od FDA, kritičari su nastavili da negoduju.

Međutim, u poslednjih nekoliko godina, armija Britanki stekla je naviku tretmana Botox-om, kao i poznate ličnosti poput Simon Kovela i Kim Kardašian, čineći ovaj anti-aging proizvod najpopularnijim u protekloj deceniji. Dok je elita uništavala bore uz pomoć Botox-a, jedan od njihovih omiljenih estetskih doktora je u tišini počeo da koristi "sledeću najveću stvar".

Dr Žan-Lui Seba je priznati doktor iz Harli ulice koji je razvio i primenio mnogo krema u saradnji sa supermodelom Sindi Kraford.
 On kaže da je novi tretman koji sprovodi "jednako veliki i važan koliko je to bio Botox pre samo sedam godina".

Dr Seba, koji ima klinike u Parizu i Londonu koje su pune prelepih i veoma bogatih klijenata (mnogi lete da bi imali tretman kod njega, kao što bi neki od nas otišli do najbliže apoteke), sprovodi ovaj tretman već 14 meseci.

Na svom website-u, on ovaj tretman vredan 1200 funti, opisuje kao "tehnološku inovaciju koja ženama nudi ono što ni jedan tretman pre toga nije" a na najjednostavniji način:

  • redefinisano lice
  • povraćen volumen
  • umanjene bore
  • za svega 30 minuta tretmana kod svog lekara, za rezultat koji ce trajati do 18 meseci

Tokom procedure, niti napravljene od polilaktične kiseline se provlače kroz kožu a nakon aplikacije lokalne anestezije. Dr Seba kaže da koristi niti kako bi dobio efekat liftinga delova lica koji su za tog pacijenta potrebni. Ova kiselina je u potpunosti biorazgradiva, deluje na duboke slojeve kože i stimuliše telo da proizvodi prirodni, sopstveni kolagen.

Dalje navodi da je ovaj tretman, čiji efekat je vremenom sve izraženiji, pomaže da se poveća volumen opuštenih delova i vraća oblik postepeno i potpuno prirodno. Tretman koji košta 1200 funti tvrdi da ženama nudi redefinisano lice, povraćen volumen i umanjene bore za svega 30 minuta, a efekat traje do 18 meseci.

U izjavu za ES magazin o proceduri, rekao je "Ovo su niti koje se u potpunosti razgrade nakon 18 meseci a rezultuju momentalnim podizanjem i trajnim regenerativnim efektom, duž cele aplikovane niti". "Izgleda veoma sik", rekao je. "Vraća masnoće na pravo mesto, sa dovoljno tenzije. Daje volumen, ali ne previše.

Ni nalik svim onim licima koje vidimo a izgledaju kao naduvani baloni.“ „Danas sam radio Silhouette Soft na desetak zena, počevši od ranog jutra sa kraljicom iz jedne od zemalja bliskog istoka“, otkrio je doktor. Silhouette Soft tretman se uspešno primenjuje i u Srbiji u okviru MKM specijalističke ordinacije.

Izvor: dermatologytimes.modernmedicine.com