Bebe

Vakcinacija je delotvorna i bezbedna
Bebe
Aktivna imunizacija (vakcinacija) je način da se stvori specifičan imunitet (zaštita) protiv određenog mikroorganizma koji uzrokuje zaraznu bolest. Izvodi se unošenjem u organizam oslabljenih ili ubijenih uzročnika datog oboljenja, njihovih delova, ili sintetisanih molekula identičnih karakterističnim komponentama strukture datog m...
Detaljnije
Bebini osmesi i suze
Bebe
Naravno, postoje mnogi načini na koje bebe prenose svoje namere i osećanja pre nego što nauče da pričaju. Da li je plač vid komunikacije?
Detaljnije
STRAŠNO Tek rođenu devojčicu neko od posetilaca zarazio je herpesom, zbog čega je bebica pet dana provela na intenzivnoj nezi
Detaljnije
Mala Ljilja danas ima godinu i po dana, veselo je i zdravo dete. Ipak, ova devojčica na samom rođenju ušla je u borbu sa bolešću koju je savladala samo uz čudan splet srećnih okolnosti.
Detaljnije
Cucla izaziva govorne mane
Bebe
Mališani koji su sisali prst ili su koristili cuclu varalicu duže od tri godine tri puta više su izloženi riziku razvoja govornih mana u odnosu na vršnjake koji to nisu radili, pišu Večernje novosti.
Detaljnije
Povraćanje
Porodica
03.08.2015.
Zbog čega deca povraćaju? Šta treba raditi? Kada treba ići kod lekara? Mere prevencije?
Detaljnije
Šta da učinite da beba bolje spava
Bebe
Bebama je san neophodan da se odmore i rekapituliraju prethodni dan – otprilike kao i odraslima s tim što bebe rastu i uče intezivnije što dodatno iscrpljuje mali organizam. 
Detaljnije
10 stvari koje zavolite tek kada postanete roditelj: Neprocenjivi trenuci!
Porodica
Dečji smeh, radoznala pitanja, kikotanje i sreća kada im ispunite želje - brojni su razlozi zbog kojih se uživa u roditeljstvu.
Detaljnije
Muke sa spavanjem
Bebe
Posle celog dana jurnjave oni neće tako lako pokleknuti i zaspati brzinom koju bi vi želeli    Iz večeri u veče ista priča, ista pitanja, i taman kad ste posm
Detaljnije