Roditelji često, oduševljeni svojim mališanima, dele njihove fotografije na društvenoj mreži Instagram. Ovi roditelji su bili vredni, pa su svojim miljenicima šili kostime za maskenbal. Izdvojili smo nekoliko fotografija koje će vam definitivno ulepšati dan.Kako bi pomogla manje iskusnim roditeljima, jedna mama je napravila sajt na kome sami možete skrojiti ove preslatke kostime za svog mališana.

Jedan maštoviti tata se opredelio za kapetana Teemo, iz kulte igrice "League of Legends". On je oduševljen idejom da što je svog maskirao u ovog lika, jer je Teemo poznat kao kapetan niskog rasta i toplog karaktera. Kostim su roditelji sami napravili, i izgleda preslatko!

Iako je mama ovog mališana išla na radionicu kako bi naučila da pravi kostim mede, njoj je ipak bio slađi lik mačka u čizmama iz crtaća "Šrek".

Jedan od najsimpatičnijih crtaća je upravo "Univerzitet za monstrume", gde Majk Vazovski koji je glavni lik, uči da bude strašan. Upravo je to tema ovog preslatkog kostima. Ovo je najslađi mali "monstrum" na Instagramu.

Još jedna mama je veliki ljubitelj crtanog filma "Univerzitet za monstrume", te je za svoju miljenicu sašila kostim lika Bu. Ona zaista izgleda preslatko!

Za ljubitelje trilogije "Star Wars", ovi roditelji su se odlučili za Džedaju.

Njemu je bilo dosta više silnog slikanja pa je rašeio da pobegne!

 

Fotogragije:  Copyright: Instagram/fort34 ,/supergozi, /mamalin_babychelsea, / dalia_la_diabla ,/, buzzfeed.com