Jevremova Jevremova Jevremova

Jevremova

Specijalna bolnica za ginekologiju i akušerstvo
Gospodar Jovanova 51,Beograd

Pružanje zdravstvene nege najvišeg kvaliteta kroz kontinuirano usavršavanje i napredak, potpuna posvećenost pacijentu, stvaranje institucije bolje od njenih pojedinaca. Jedinstvenost ... inovacije…u stvaranju, oceni i širenju novih znanja; u razvoju i primeni kreativnog pristupa porodičnoj nezi, istraživanju i obrazovanju; kao odgovor na specifične potrebe pacijenata i zdravstvenog sistema.Empatija i saradnja… u svim odnosima; sa porodicom tokom procesa lečenja; podizanju znanja i sposobnosti kroz zdravstveni sistem; i doprinosu razvoja zdravstvene nege i usluga. Vizionarstvo Izvrsnost… u razumevanju zdravstvene nege i usluga koje podrazumevaju raznovrsnost; u menadžmentu i donošenju odluka; u promociji timskog rada i podsticanju liderstva; i u bezbednom i zdravom okruženju. Reference... najviši nivo uspešnosti u struci.Edukacija...kontinuirano stručno usavršavanje i usavršavanje u cilju pružanja vrhunske usluge.Marljivost... u našoj posvećenosti profesionalnim obavezama.Vrednosti...doprinos zdravlju i porodičnoj nezi.

Info

Tel: 011 263-2222
       011 263-3222
       011 263-3533
Email: jevremova@jevremova.rs
Web: www.jevremova.rs
 

Uspostavljenjem saradnje sa prof. dr Vojinom Šulovićem, ordinacija počinje sa radom 1990. godine, a 2008 godine je otvorena Specijalna ginekološka bolnica. Stručni kadar Bolnice, u saradnji sa konsultantima, prati i primenjuje savremene svetske trendove u medicini, što je propraćeno vrhunskom opremom i najmodernijom tehnologijom.

Imperativ rada „Jevremove” je pružanje najkvalitetnije moguće nege našim pacijentima.

Naročit aspekt rada je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu koji je oformljen obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje. Osim neplodnosti, našim stručnjacima se možete obratiti za sva pitanja i nedoumice vezane za oblast ginekologije, trudnoće, genetskog ispitivanja, ali i dijagnostiku i operativno lečenje različitih promena u maloj karlici.

Usluge:

  • Ginekologija
  • Sterilitet
  • Trudnoća
  • Genetika
  • Porodilište

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Grad Beograd
Oblast Ginekologija