Menssana Menssana

Menssana

Specijalna bolnica za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju
Kneza Višeslava 36, Beograd

MENSSANA specijalna bolnica za plastičnu, estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju. Prilikom  svih operativnih zahvata koriste se principi koji se primenjuju na najpoznatijim klinikama ovog tipa u svetu  i to pre svega  zahvaljujući pirmeni najnovijih tehnologija a u ovoj oblasti je to  primena lasera ultrapulsnog tipa što omogućuje sigurniji ishod i mnogo brži oporavak nego što je to posle klasičnih metoda upotreba lasera smanjuje  krvarenje , ubrzava oporavak i smanjuje vidljive ožiljke nakon operativnih zahvata te samim tim poboljšava krajnje rezultate.

Ovakve  tehnike se primenjuju samo u  vrhunskim svetskim kućama poput Univerziteta Harvard, Mayo klilnike i drugih eminentnih medicinskih centara u Svetu.
Takođe zahvaljujući Laserskoj tehnologiji u mogućnosti smo da izvodimo sve poznate zahvate iz oblasti, pre svega estetske hirurgije ali i iz oblasti neurologije, kardiologije, pulmologije, ginekologije..

Info

Tel: 011/354-16-69 
       011/354-16-04
       060/146-61-50 
Email: office@menssana.co.rs
Web: www.menssana.co.rs

Radno vreme:
Radnim danima od 09 do 20:00h časova 
Subotom od 09 do 14h časova

Ordinacija je osnovana 1993. godine sa namerom da se bavi estetskom hirurgijom, što jeste osnovna delatnost i kao takva ordinacija je jedna je od prvih na ovim prostorima. U međuvremenu kako bi se zahtevima pacijenata maksimalno izašlo u susret ordinacija je proširila delatnost i omogućila da se sve potrebne pripreme za operativne zahvate mogu da urade na jednom mestu te je u tu svrhu formirana prijemno dijagnostička služba sa laboratoijom, ultrazvucnom dijagnostikom i kardiologijom na taj način smo pacijentima obezbedili maksimalnu udobnost i diskreciju.

U cilju što boljeg rezultata 1998. godine uvodi se ultrapulsni operativni laser jedini ovakve vrste na ovim prostorima. Na taj način se postiže tehnološki i stručni nivo na visini svih savremenih svetskih standarda.

Udobnost i ljubaznost prilikom dolaska su prilagodjeni visokim zahtevima i različitim potrebama te je sve podredjeno pacijentima i diskreciji...

Usluge:

1.Estetska hirurgija

2. Laserski centar

3. Poliklinika:

  • pregled kardiologa
  • gastroenterologa ( gastroskopija i kolonoskopija, uzimanje uzorka za histopatološku analizu,ultrazvučni pregled abdomena),
  • pulmologa (spirometrija)
  • dermatologa
  • endokrinologa (odredjivanje nivoa hormona, ultrazvuk štitaste žlezde)
  • ginekologa ( bimanuelni pregled, pregled pod spekulumom, kolposkopija, vaginalni sekret i PAPA test, ginekološki ultrazvuk, kontrolisanje (praćenje) trudnoće, uklanjanje kondiloma, brisevi, testovi na Hlamidiju, Mikoplazmu i Ureaplazmu, HPV tipizacija)
  • oftamologa
  • pedijatra i
  • stomatologa.

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Grad Beograd
Oblast Dermatologija, Endokrinologija, Ginekologija, Kardiologija, Oftalmologija, Pedijatrija, Stomatologija