Lora Lora

Lora

Apoteka
Antifašističke borbe 21g, Beograd
Info

Tel: 011/2607-133
Web: www.apotekalora.rs

Radno vreme:     00-24h 

Apoteke LORA pružaju Vam široku paletu sredstava za očuvanje zdravlja i kompletnu negu tela. Želimo da sa Vama ostvarimo kvalitetan odnos i saradnju kroz individualni pristup, profesionalnu uslugu i komunikaciju u prijatnom ambijentu. Naš uspeh je u Vašem zadovljstvu i poverenju.

Uz overenu zdravstvenu knjižicu u apotekama LORA možete preuzeti Vaše lekove na recept, bilo da ste vojni ili osiguranik Republičkog fonda zdravstvenog osiguranja.

Naše osoblje na raspolaganju Vam je 24 sata za različite informacije: od pravilne upotrebe medikamenata i preparata za prevenciju, preko saveta o adekvatnom izboru kozmetike, do upućivanja u karakteristike opreme za Vašu bebu. Apoteke LORA snabdevene su lekovima, pomoćnim lekovitim, dijetetskim i kozmetičkim preparatima, kao i hranom i opremom za odojčad, bebe i decu. 

Rukovođeni željom da Vam kupovinu učinimo prijatnom, udobnom i jednostavnom, omogućili smo, držeći se najviših standarda, i internet prodaju. Na našoj stranici dostupan Vam je spisak proizvoda sa detaljnim opisom i uputstvom. Dostavu vršimo preko kurirske službe sa kojom imamo Ugovor, a to je City express na teritoriji Republike Srbije, dok za hitne isporuke na teritoriji Beograda možemo angažovati i firmu POTRČKO.

 

Ostavi komentar

Karakteristika Vrednost
Grad Beograd
Oblast Opšta medicina